Naar het overzicht

1 februari 2022 | Anita

Anita, Beautyadvisor & Trainer Acqua di Parma bij Zeelz

Na vele jaren bij en via PM/Score te hebben gewerkt, werk ik nu met en voor het team van Beauty Professionals van Zeelz. Bij PM/Score mocht ik als Beauty Advisor/Schoonheidsspecialiste vele leuke opdrachten doen in Bijenkorf, Parfumerieën en Beautysalons. Inmiddels geef ik bij Zeelz de trainingen van het prachtige merk Acqua di Parma, zowel aan onze eigen Beauty Advisors als aan personeel van depositaires. Alles vanuit Zeelz. Ik mag de afspraken voor inhouse trainingen zelf maken waardoor ik mijn planning in eigen hand heb. Deze vrijheid is voor mij heel belangrijk, dat is prima te combineren met mijn eigen salon.

Mijn favoriete product van Acqua di parma is de Peonia Nobile. Chique geur met glamour! Zeer langhoudend en toch niet over the top. Prachtige geur om de laatste toets van verzorging aan jezelf te geven.

De hele blauwe lijn, blu mediterraneo, zijn geuren waar je een instant vakantie gevoel van krijgt! Italië, zon, zee en ontspannen! Echt, ze zijn alle mijn favoriete keus om mijzelf een verkwikkende boost te geven!

Ik vind het geweldig om via Zeelz dit prachtige merk te mogen vertegenwoordigen. Ik doe dit al jaren met heel veel plezier en overtuiging.

Ik hoop nog vele Zeelz Beauty Advisors mijn kennis over Acqua di Parma te mogen overbrengen!


Anita 

Geschreven door

Anita

Lees meer artikelen door Anita