Naar het overzicht

10 februari 2022 | Ilonka

Beyouty serum, mijn favoriete product

Mijn naam is Ilonka en ik wil jullie kennis laten maken met het beYOUty serum van hannah. Ik werk al 8 jaar in mijn schoonheidssalon met dit fantastische puur Nederlands concept, bekend onder de brandnaam hannah en ontwikkeld door Hannah Hackze.

De oplossing voor een onzuivere huid of geïrriteerde huid, wat mede ontstaat door het dragen van mondkapjes en om deze gevolgschade van onzuiverheden en irritaties te verminderen en zelfs te voorkomen!

Dit is ook beter bekend als het fenomeen maskne. Het door hannah huid verbeterende product hiertegen, het probleem vanuit de kern ook aan te pakken, het beYOUty serum.

Het is een product waar ik graag mee werk in de salon en mijn klanten adviseer om te gebruiken op de gezichtshuid voor een periode van minimaal 3 maanden. Ik zie wat het serum doet op de huid en als mijn klanten dit thuis gebruiken en zij dan na enkele weken weer terugkomen. De huid is dan zichtbaar verbeterd. 

Het heerlijke serum verbetert direct het probleem van roodheid, kalmeren en verminderen, onzuiverheden en oneffenheden aanpakken en op iedere huidtint direct mooi egaliseren, om de huid direct te herstellen op pigmentvlekken en pigmentverstoringen. Het oplichtende effect op pigmentverkleuringen, door het gebruik van een unieke ingredientenmix.

De beste kwaliteit en de hoge dosering van Cannabidiol, Ferulic Acid en Niacinamide. Dit zijn krachtige antioxidanten, die voor iedere huid en huidtint gebruikt kan worden.

Een huidbeschadiging geeft immers snel rode vlekjes of blijvende donkere huidverkleuringen. Tijdens mijn werk als schoonheidsspecialiste zie ik dit veel omdat ik veel verschillende klanten en huidsoorten behandel.

Ik zie prachtige resultaten door het gebruik van dit unieke technologische serum.

In de salon gebruik ik dit serum direct op de huid van het gezicht hals en decolleté, na de reinigingsolie van hannah, de prepare potion lotion van hannah en de enzymatische peeling van hannah, masseer ik dit heerlijke serum in, met de techniek van de fantastische hannah bindweefselmassage. Het serum wordt supersnel opgenomen en is een feestje om te gebruiken.

Heerlijk glad en zacht op je huid, dat voel je meteen. De huid krijgt hierdoor een mooie verzorgde uitstraling omdat het ook beschermt tegen vochtverlies. Ik adviseer het serum in de ochtend en in de avond aan te brengen, enkele druppels in combinatie met een crème. Het serum kan je prima gebruiken in de de mix en match combinatie van de hannah producten, de juiste oplossing voor iedere huid en voor ieder huidprobleem en voor dag en nacht.

Een superserum als je huid door het dragen van het mondkapje uit balans is geraakt, het vermindert jeuk en zal je huid sterker te maken, voor schadelijke invloeden van UV straling, infraroodstraling en luchtvervuiling in ons milieu.

Laat je, samen met mij, je hannah huidcoach, je persoonlijke hannah mogelijkheden ontdekken! Zeelz heeft mijn nummer…

Geschreven door

Ilonka

Lees meer artikelen door Ilonka