Naar het overzicht

11 februari 2022 | Marianne

Cosmetica of fashion, als de klanten maar tevreden zijn!

Mijn naam is Marianne Broersma, getrouwd, 3 katten en ik woon in Spijkenisse.

Ik werk sinds 1 juli 2021 bij het mooie bedrijf Zeelz die zich onderscheidt in opdrachten van exclusieve beauty en fashion. Toen ik gevraagd werd om te werken bij Zeelz zei ik direct JA.

In deze ruim 7 maanden heb ik mogen en kunnen werken voor Rituals op Schiphol en Oroblu en Kunert in verschillende filialen van de Bijenkorf. Nu werk ik overwegend in de Bijenkorf Rotterdam voor Chantelle en Passionata en ben nu nog enthousiaster dan toen ik begon.

Mijn grootste drijfveer is om een klant tevreden te stellen die blij is met zijn of haar aankoop.

Bij Zeelz werken hele fijne mensen op kantoor waardoor je alles kunt vragen en dat is voor mijzelf een prettig gevoel en zo ook met mijn collega’s in de Bijenkorf en op Schiphol. Wij werken met elkaar op gelijke voet en geeft een ontspannen sfeer en dat voel en merk je.

Daarnaast wil ik ook nog even kwijt dat Zeelz heel consequent is met uitbetalen van facturen (ik ben ZZP-er) en de facturen worden door ZeelZ in eigen beheer intern verzorgd wat voor vele ZZP-ers een opluchting kan zijn.

Ik ben oprecht blij dat Zeelz in mijn leven gekomen is want het is in alle opzichten een fantastisch fijn bedrijf met achter de schermen ontzettend lieve mensen die het ons naar de zin maken en tevreden stellen!

Groet van Marianne

Geschreven door

Marianne

Lees meer artikelen door Marianne