Naar het overzicht

6 juli 2023 | Dixie

Droomjob via Zeelz

Mijn naam is Dixie ik ben 27 jaar en kom uit Barneveld.

Na jaren lang in de horeca en hospitallity te hebben gewerkt was ik toe aan wat anders. Ik wilde graag meer vrijheid en ben toen als zzp’er gaan starten. Voor verschillende opdrachtgevers ging ik aan de slag, waaronder Zeelz. Dit bleek een geweldig vriendelijk en flexibel bedrijf te zijn waar ik mijn creativiteit in kwijt kon.

Nadat ik een tijdje voor Zeelz heb gewerkt kwam er een geweldige opdracht binnen van een nagelsalon in Leusden. Wetende dat ik naast Zeelz ook een eigen nagelsalon heb, dacht het Zeelz team dat dit de ideale plek voor mij was. Via Zeelz ben ik met de eigenaresse van het Lakhuis in Leusden in contact gekomen en er was meteen een goede klik. Samen met het lakhuis en Zeelz hebben we een planning gemaakt die het beste voor beide partijen werkt.

Nu werk ik dankzij Zeelz met heel veel plezier op een droom werkplek die helemaal bij mij past.

Kom jij snel eens langs om je nagels door mij te laten doen?

Tot snel!
Dixie

Geschreven door

Dixie

Lees meer artikelen door Dixie