Naar het overzicht

24 februari 2022 | Marco

Even voorstellen: Marco

Ik ben Marco van Hulsentop, al heel lang zakelijk verbonden met Mirjam Kammeijer.

In 1996 ben ik voor PM/Score gaan werken waar Mirjam de eigenaar van was. In die tijd stond ik veel in de counters in de Bijenkorf maar ook in de V&D voor verschillende cosmetica merken. Het laatste jaar verzorgde ik bij PM/Score ook de trainingen op het gebied van parfum, huidverzorging en make-up. In 2009 verkocht Mirjam haar bedrijf aan Promotion Partners en ben ik mee overgaan met de overname. Ruim 12.5 geweldige jaren sloot ik toen af bij PM/Score maar zeker ook met Mirjam. 

Bij Promotion Partners heb ik 12 jaar gewerkt. Na een aantal jaren op de werkvloer werd ik trainer en coach tot ik mijn expertise weer bij Zeelz kon voortzetten.  

Ondertussen ben ik alweer twee jaar werkzaam bij Zeelz als trainer en coach. Je kunt mij treffen op de werkvloer als je aan het werk bent. Ik zorg voor die extra schakel tussen jou (de professional) en ons team op kantoor, maar ook sta ik in contact met de winkel/ afdelingsmanager en de vaste medewerkers van de beauty merken waar je voor mag werken. Daarnaast geef ik daar waar nodig ondersteuning en zorg ik ervoor dat een (cosmetica)promotie goed verloopt. 

Wanneer je bij Zeelz komt werken zal ik je trainen op verschillende gebieden, je (extra) handvaten geven, zodat je zelfverzekerd de werkvloer op stapt. Graag neem ik je mee de prachtige Beautywereld in. 

De Zeelz trainingen die ik geef zijn;

  • Kick-off training
  • Parfum training
  • Huidverzorgings training
  • Make-up training
  • Zon-verzorging training

Ik hoop je snel te zien op de werkvloer of bij een van onze trainingen!

Marco

Geschreven door

Marco

Lees meer artikelen door Marco