Naar het overzicht

28 februari 2022 | Hennie

Ik ben trots dat ik erbij hoor!

Goedemiddag team Zeelz, collega’s,

Na jaren in vast dienstverband te hebben gewerkt kwam ik op 61 jarige leeftijd thuis te zitten, toch nog onverwachts. Ik moest gaan solliciteren en dat bleek moeilijker dan verwacht.

Ik ben maar vrijwilligerswerk gaan doen want thuiszitten is niet m’n ding, ik wilde toch nog graag actief bezig zijn.

Tot ik op bezoek ging bij een ex-collega die met veel plezier werkte in de Bijenkorf en op Schiphol via Zeelz. Zij vond dit geweldig en was zo enthousiast. Ik dacht; dat lijkt mij ook heel leuk maar ja, m’n leeftijd, zou dat nog lukken….? Toch heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik zelf ook gesolliciteerd bij Zeelz. Ik werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan door Indra tijdens een gesprek op kantoor. Het voelde meteen goed. Na een weekje kwam het bericht; je bent aangenomen!

Ondertussen was ik 64 jaar, nooit gedacht nog aan het werk te kunnen en nog wel bij de Bijenkorf. Wat was ik blij, en nog steeds! Ik mocht werken bij de Sunglasshut nadat ik een training had gevolgd. Geweldig, ik verkocht brillen van Chanel, Armani, Michael Kors en Georgio Armani. Steeds kwamen er nieuwe kansen bij; Chantelle & Passionata lingerie, Oroblu dameskousen, Fossil en nu, een paar jaar later, werk ik zelfs voor Cosmetica merken. Ik werk veel voor Kiehl’s in verschillende Bijenkorf filialen. Juist de afwisseling is zo leuk, ik ga iedere keer met veel plezier naar mijn werk. Kortgeleden mocht ik een online training volgen voor Givenchy, stond ik ineens bij Douglas, wie had dat gedacht!

Het fijne bij dit personeelsbureau vind ik dat je ze altijd kunt bellen als er wat is. Ze zijn altijd vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen! Ik voel me thuis en bij een groot team horen. Zo veel leuke collega’s.

Ik ben zelfs al een paar keer gevraagd om in vaste dienst te treden bij de Bijenkorf maar ik kies ervoor om bij Zeelz te blijven werken. Het past gewoon goed bij mij. Lieve mensen, genoeg werk, goede beloning en werken wanneer ik wil. Wie wil dit nou niet?!

Al met al, werken met en bij Zeelz, is n absolute aanrader! Ik ben trots dat ik erbij hoor!

Groetjes Hennie,

Geschreven door

Hennie

Lees meer artikelen door Hennie