Naar het overzicht

4 maart 2022 | Angela

Mijn passie ligt in de Cosmetica Branche

De cosmetische sector is waar mijn passie ligt. Zeelz biedt de mogelijkheid om naast mijn studie nog parttime te kunnen werken en mijn passie uit te oefenen. Ik kan zelf bepalen wanneer en waar ik wil werken, hoe mooi is dat? Wat mij ook opvalt aan Zeelz is dat je persoonlijke behoeftes centraal staan. Hierdoor krijg ik een gevoel van waardering, wat ik alleen maar kan bewonderen. Wat ben ik blij dat ik bij Zeelz ben terecht gekomen!!!

Ik werk voornamelijk op Schiphol, achter de douane. Voor Rituals en in de Parfumerie & Cosmetica shops voor bijvoorbeeld Yves Saint Laurent, Chanel, Gucci, Hugo Boss. Vlak na mijn indiensttreding mocht ik al trainingen volgen van Mac en Tom Ford. Op bijna al mijn beschikbare dagen is er werk voor mij. Ik ben hier helemaal op mijn plek en kan deze manier van werken iedereen aanraden!

Liefs,

Angela

Geschreven door

Angela

Lees meer artikelen door Angela