Naar het overzicht

28 maart 2022 | Charles

Mooie en fijne herinneringen

Opeens zie je een advertentie voorbij komen van Zeelz op Facebook en of Instagram. Ik moest gelijk denken aan mijn tijd toen ik voor Mirjam werkte.
Het uitzendbureau heette toen nog PM/score en was gevestigd in Amsterdam. Na mijn kennismaking met Mirjam, wat trouwens erg goed verliep, werd ik gelijk aan het werk gezet door haar in de Bijenkorf te Amsterdam. Dus elke dag, hup trein in, van Rotterdam naar Amsterdam. Ik heb een super tijd gewerkt, via PM/Score, voor Christian Dior. 
Super leuke collega’s ontmoet op de werk vloer! Mijn werkzaamheden voor Dior waren het promoten van de parfums, verkopen en het adviseren van make-up. Super leuk werk en afwisselend. Hierna volgde nog vele opdrachten die ik voor PM/Score verkreeg in de Bijenkorf filialen. Altijd prettig gewerkt voor vele topmerken.
Daarna zelfs via PM/Score en met help van Mirjam aan een vaste baan gekomen bij Estee Lauder/Clinique in mijn woonplaats Rotterdam. Dit heb ik vele jaren met succes en plezier gedaan, en ja, toen werd ik hals over kop verliefd op een wel erg leuke Italiaan. Na enige tijd verkering wilde ik toch wel bijna elk weekend naar Italië, om te kijken of het werkte. Ik had ontslag genomen bij Clinique en ben met overleg weer gaan werken bij PM/Score voor diverse promoties. Na diverse opdrachten had Mirjam voor mij een top baan op Schiphol Dit was super geregeld! Ik werkte van maandag t/m vrijdag tot ongeveer 14:00 uur en dan hopla, met een vlucht naar Italië. Mijn koffer stond altijd gereed voor mij in een bagage kluis op Schiphol. Wat een leuke tijd was dat op het vliegveld! Super leuk gewerkt, altijd opgewekte klanten, want vliegen blijft iets spannends voor de meesten. Ik beviel het management van de TaxFree shops ook goed en zij deden mij een zeer goed voorstel. Ik heb hun voorstel vriendelijk geweigerd omdat ik van PM/Score zoveel medewerking ontving en ze altijd zich tegenover mij zeer loyaal opstelden. De Schiphol leiding waardeerde mijn oprechtheid. En trouwens de betaling was nagenoeg gelijk van wat ik verdiende bij PM/Score. Dat mag ook wel eens genoemd worden! De betalingen zijn volgens de normen en met menig extra vergoedingen. En nu ben ik 20 jaar verder in mijn relatie hier in Italië. Ik ben meer dan 1 jaar op en neer gevlogen na mijn werk op Schiphol voor PM/Score.
Wat een lang verhaal is dit geworden, maar heb een super leuke tijd gehad in mijn parfumerie tijd, in diverse winkel en voor diverse klanten. Dus mijn dank is groot aan PM/Score en special aan Mirjam die ook een luisterend oor is voor je. Ze stonden aan het begin van mijn Italiaanse avontuur. Bij deze de hartelijke groeten aan een ieder met wie ik prettig heb samen gewerkt.

Geschreven door

Charles

Lees meer artikelen door Charles