Naar het overzicht

25 januari 2022 | Neel

“To be successful, the first thing to do is fall in love with your Work & Workplace .”

Werken bij Zeelz is divers. Elke dag is een uitdaging en staan de behoeftes en beleving van de klant centraal.

Als Floormanager/Beauty Advisor/Promotor, heb ik de kans om te werken met een heel leuk team. Waarbij wij een eenheid vormen zodat de klant steeds met een tevreden gevoel en zoveel mogelijk producten de winkel verlaat. 

Ik werk 10 jaar op Schiphol en bijna een jaar bij Zeelz.

Ik doe promoties en haal targets voor Luxury Brands zoals, Chanel, Gucci, Chloé, Hugo Boss, Hermès, Lancôme, Clarins, Jimmy Choo, Yves Saint Laurent, Mont Blanc, Thierry Mugler, Versace en veel meer!

Als Beauty Advisor kom ik dagelijks in contact met honderden passagiers. Werken op Schiphol is geweldig, alleen maar blije mensen en veel internationale klanten. Voor Zeelz werk ik ook op de Lokale Markt (Nederland) en doe ik promoties, omdat verkopen mijn passie is. Mijn laatste opdracht was voor MAC bij Douglas, ook hier heb ik genoten. De afwisseling is geweldig!

Ik ben blij met alle ervaring die ik heb opgedaan en begeleid nu als Floormanager nieuwe getrainde Zeelz Professionals op de vloer met het goed te woord staan en het adviseren/assisteren van de klant bij de keuzes van Parfums, Skincare en Make-Up. 

Mijn werk is mijn passie en mijn uitdaging ligt in het blij maken van mijn klanten met hun keuzes en behalen van de hoge omzetten. Hoe geweldig is het dat ik dit aan mijn nieuwe collega’s mag overbrengen!

Neel, Floormanager ZeelZ.

Geschreven door

Neel

Lees meer artikelen door Neel