Naar het overzicht

23 september 2022 | Judy

Een leuke baan waarin ik mijn talenten en ervaringen als Make-up Artist en docent mag delen

Werken als Beauty advisor en Brand Ambassador, is een leuke baan waarin ik mijn talenten en ervaringen als Make-up Artist en docent mag delen, en iedere dag te maken heb met klanten van verschillende landen.
Persoonlijk vind ik leuk om in contact te zijn met klanten door in gesprek te gaan en de juiste vragen te stellen. Hierdoor kan ik advies op maat geven, zodat alle klanten tevreden de deur uitgaan.
Verder is het fijn om samen te werken met een leuk team en het halen van de voorgestelde targets. Met de targets in mijn achterhoofd ben ik erg gemotiveerd om deze te halen en hiervoor extra mijn best te doen.

Geschreven door

Judy

Lees meer artikelen door Judy