Naar het overzicht

3 februari 2022 | Zina

Mijn passie achterna

Afgelopen jaar ben ik, zonder enige ervaring, bij Zeelz terechtgekomen. Ik studeer rechten, maar mijn enige echte passie ligt in de cosmeticabranche, ik kan geen genoeg krijgen van parfum, make-up, skincare, noem maar op. Zeelz heeft mij de mogelijkheid geboden om mijn passie achterna te gaan. Ik heb trainingen mogen volgen van onder andere Chanel, Givenchy en Yves Saint Laurent. In eerste instantie ben ik ingezet op Schiphol, wat overigens al een ervaring op zich is, aangezien ik met zoveel verschillende mensen, culturen en verhalen in contact ben gekomen. Mensen die hun biologische familie voor het eerst gingen bezoek in Amerika, gingen emigreren naar Curaçao of na veel ellende weer eens op vakantie gingen. Om ook maar een klein onderdeel uit te mogen maken door een mooie parfum, de perfecte dagcrème of een nieuwe foundation aan te raden heb ik als zeer waardevol ervaren. Daarnaast hebben zij mij de mogelijkheid geboden om mijn skills te ontwikkelen en mijzelf te leren kennen, deze kennis kan ik ook weer toepassen in mijn huidige vakgebied. Ik zou zo nog 3 pagina’s vol kunnen schrijven… Kortom, ZeelZ is voor iedereen die een nieuwe uitdaging zoekt, super flexibel en kijken echt naar wie JIJ bent en wat het best bij jou past!

Geschreven door

Zina

Lees meer artikelen door Zina